Azet finance

Finanční magazín a rádce

Cestovní pojištění šité na míru - AZET finance finanční magazín
Home Pojištění Cestovní pojištění šité na míru
cestovní pojištění

Cestovní pojištění šité na míru

od AZETfinance

Každý z nás má jiné požadavky a přání na kvalitu poskytovaných služeb. Proto v České republice existuje široké spektrum pojišťoven, které nabízejí nejrůznější typy pojištění. Mezi velmi vyhledávané patří samozřejmě i cestovní pojištění. A není se čemu divit! Cestovní pojištění je  v současné době v podstatě nezbytností při každé cestě do zahraničí. S uzavřeným cestovním pojištěním máme totiž jistotu, že o nás bude v případě nějakého problému postaráno.

Cestovní pojištění přesně podle Vašich představ

S uzavřením cestovního pojištění se vyplatí počkat a projít si pečlivě nabídky různých pojišťoven. S tímto úkolem nám může hravě pomoci např. srovnávač cestovního pojištění. Aby Vám uzavřené pojištění co nejvíce vyhovovalo je možné si připlatit doplňkové pojištění či další služby. Každá pojišťovna má v nabídce jiné typy pojištění. Ta základní jsou však u všech pojišťoven téměř stejná. Mohou se však lišit výší pojistného plnění.

Cena cestovního pojištění

Každá pojišťovna má jiné cenové nabídky. Také záleží na tom, zda u ní již nemáte uzavřenu nějakou jinou pojistku. Díky tomu byste mohli mít na cestovní pojištění určitou slevu. Cena cestovního pojištění se může pohybovat v rozmezí od několika korun až po stokoruny za den pojištění. Záleží především na tom, jaké máte požadavky na výši plnění a zda chcete do smlouvy zahrnout i nějaká doplňková připojištění.

Uzavření na pobočce či on-line?

Každý varianta má něco do sebe. Při uzavření cestovního pojištění na pobočce je zde ta výhoda, že Vám poradce může pomoci s výběrem nejvhodnějšího balíčku pojištění. Uzavření smlouvy on-line naopak nabízí rychlé získání pojištění z pohodlí domova, často jsou v případě nákupu přes internet poskytovány i různé slevy. Cestovní pojištění lze on-line uzavřít i těsně před odjezdem na dovolenou.

Hurá na dovolenou

Cestovní pojištění Vám dá jistotu, že si můžete dovolenou užívat bez obav plnými doušky. V případě, že by se stala nějaká nepříjemná událost, pojištění Vám pokryje ošetření u lékaře či případný převoz zpět do ČR. V případě, kdy byste pojištění uzavřené neměli, mohlo by se ošetření i převoz značně prodražit. Proč tedy nemít za pár korun jistotu a dovolenou si skutečně užít se vším všudy.


Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Podobné příspěvky

Vložit komentář