Azet finance

Finanční magazín a rádce

Rychlé půjčky: Jak vybrat tu nejvýhodnější a nenaletět? - AZET finance finanční magazín
Home Půjčky Rychlé půjčky: Jak vybrat tu nejvýhodnější a nenaletět?
půjčky

Rychlé půjčky: Jak vybrat tu nejvýhodnější a nenaletět?

od AZETfinance

Co si počít, když vám na účtu nezbylo vůbec nic a do výplaty ještě pár dní zbývá? Pokud jde o jednorázový problém, o kterém víte, že se nebude opakovat, nedělejte si z toho hlavu a požádejte si o rychlou půjčku ve výši několika set až tisíc korun. Peníze můžete mít k dispozici za pár desítek minut, aniž byste museli podstoupit velké riziko. Nepřestávejte číst a dozvíte se, jak vybrat tu nejlepší rychlou půjčku na trhu.

Rychlé půjčky jsou fenoménem posledních let. Natrefíte na ně také pod množstvím jiných názvů (mikropůjčka, finská půjčka, sms půjčka, půjčka do výplaty…), ale vždy jde o jeden a ten samý typ úvěru. Průkopníkem tohoto segmentu byla nejmenovaná finská společnost, která na český trh vstoupila již před více než deseti lety. Následovaly ji další subjekty a dnes je nabídka neuvěřitelně pestrá. A to je důvod, proč se při výběru neunáhlit.

Základní charakteristika rychlé půjčky

  • Rychlá půjčka je vhodná pro překlenutí kratšího období či řešení nečekané události (porouchané auto či spotřebič atd.). Proto je její výše ve stovkách až tisících korun.
  • Doba splatnosti je volitelná, avšak zpravidla není delší než 30 dní. V případě zájmu ji lze za poplatek o několik dní až týdnů prodloužit.
  • RPSN je oproti klasickým střednědobým a dlouhodobým úvěrům výrazně vyšší. Proto byste na tuto sazbu neměli pohlížet jako na hlavní kritérium při výběru. Důležitá je celková splatná částka.
  • Rychlé půjčky lze vyřídit online bez nutnosti návštěvy pobočky. Stačí vyplnit formulář a dodržet jednoduchá postup. Pokud poskytovatel žádost schválí, okamžitě odešle peníze na váš účet.

Půjčky pouze od ověřených firem

V minulosti působilo na nebankovním trhu několik desítek tisíc subjektů. Po změně legislativy je poskytovatelů podstatně méně. Přesto buďte obezřetní a důkladně si firmu ověřte. Zároveň si přečtěte smluvní podmínky a ujistěte se, že jim rozumíte.

A která rychlá půjčka je nejvýhodnější? Zaměřte se na nabídky, v rámci kterých při první půjčce nezaplatíte nic navíc. Takovou společností je například Via SMS s.r.o., které je současně i jedním ze zakladatelů Asociace poskytovatelů nebankovních úvěrů.

logo


Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Podobné příspěvky

2 komentáře

rychlapujcka-is 24.3.2018 - 12:56

Douže je k dispozici písemně

Reply
manicka 26.3.2018 - 16:48

Pokud máte zájem, podívejte se na místo rychlapujcka-is.com

Reply

Vložit komentář