Azet finance

Finanční magazín a rádce

Domy v Ostravě. Je jich dostatek? - AZET finance finanční magazín
Home Rady a tipy Domy v Ostravě. Je jich dostatek?
ziphome.cz

Domy v Ostravě. Je jich dostatek?

od AZETfinance

Volných nemovitostí stále ubývá, nabídka klesla o několik desítek procent. Naopak zvýšená poptávka vedla ke zdražení nemovitostí, které je rekordní za posledních 10 let. Situace se týká i domů na prodej v Ostravě.

Ostravský realitní trh zažívá stejně jako trh ve zbytku republiky svůj cenový vrchol, a tak prodej domu Ostrava nepatří zrovna k těm realitním inzerátům, které byste vídali často. Moravskoslezský kraj, a zvláště Ostravsko, patří k regionům, kde poptávka po bydlení znatelně převyšuje nabídku.

V realitní inzerci tak spíše, než domy na prodej můžete najít inzerát typu „koupím rodinný dům v Ostravě“. Jak ale postupovat, aby vám zajímavá nabídka neutekla a dostala se i k vám bez nutnosti neustále sledovat desítky inzertních serverů a nabídku stovek realitních kanceláří?

Prodej RD Ostrava

Pokud máte dům na prodej, máte pomalu vyhráno, o zájemce jistě nebudete mít nouzi. I přes aktuální realitní bublinu, kdy ceny nemovitostí vyrostly na neuvěřitelné částky za m2, se nemovitosti stále prodávají.
Podle zkušeností prodávajících se totiž lidé, kteří chtějí bydlet a najdou svou vysněnou nemovitost, nerozpakují tento sen koupit i za vyšší cenu.

Jedná se však především o domy na prodej v Ostravě, při prodeji bytů zasahují do trhu i zájemci z řad investorů, kteří nekupují byt s plánem v něm bydlet, ale jako výhodnou investici.

Realitní seznamka: rychlý prodej za víc

Při prodeji rodinného domu v Ostravě máte sice zájemce skoro zaručeny, jde však o víc: o dobrou cenu a bezpečný průběh. Hladký prodej zvládnete jen se správně nastavenou prodejní strategií, včetně úpravy fotografií a inzerce na správných místech, to přitáhne k vaší nabídce kvalitní poptávající.

Kromě inzerce na nejnavštěvovanějších realitních serverech vám realitní seznamka zipHOME dodá kvalitní právní servis, nastaví s vámi prodejní strategii a zaručí vám, že na vaši nabídku nedostanete odezvy od realitních kanceláří a makléřů, ale právě pouze od kvalitních poptávajících. Vy tak prodáte rychle, bezpečně a bez realitky.

Koupím rodinný dům v Ostravě

Stojíte-li na druhé straně barikády a dům v tomto regionu sháníte, je vaše situace trošku složitější. Neustálým monitoringem realitních portálů strávíte mnoho času a nejlepší nabídka vám může snadno uniknout. Můžete se také se svou poptávkou zaregistrovat u mnoha realitních kanceláří a doufat, že jakmile jim přijde klient, jehož nabídka vyhovuje té vaší, osloví vás. Počítejte však, že vás nemine vysoká provize.

Jste-li trochu akčnější a nevyhovuje vám pasivní role v hledání nemovitosti, zkuste realitní seznamku. Pro vaše hledání je zcela ideální portál www.zipHOME.cz, který veškeré nabídky páruje s poptávkou.

Po vyplnění jednoduchého formuláře, kde přesně specifikujete své požadavky a přání, na sebe vaše zadaná poptávka obratem naváže nabídky, které těmto parametrům odpovídají. Vybírat si můžete z nabídek jak od přímých majitelů, tak realitních kanceláří.
Na realitní seznamce zipHOME.cz získáte také přístup k neveřejným nabídkám. O co jde? To jsou nabídky, které se do běžné inzerce nedostanou. Jejich majitelé si nepřejí, aby fotografie domu kolovaly po internetu.
Přejí si pouze prověřené zipHOME poptávající, které si pozvou na prohlídku. Po vložení poptávky na zipHOME.cz získáváte automaticky přístup i k těmto nabídkám, které najdete mezi ostatními na svém e-mailu. A co vy víte, třeba právě mezi těmito podpultovkami najdete tu pravou nemovitost.

Jak koupit dům v Ostravě?

Na webu realitní seznamky zipHOME.cz najdete užitečné tipy a návody, které vás provedou celou koupí domu v Ostravě. Po celou dobu je vám k dispozici váš zipHOME asistent na chatu, e-mailu nebo telefonu.

Na blogu v sekci pro kupující zjistíte, podle čeho vybírat, jak se připravit na prohlídku a na co se při ní zaměřit. Důležité jsou také informace, jak si zajistit financování a jak správně převést peníze, abyste se nestali obětí podvodu.

Přejeme úspěšnou koupi!
Ziphome.cz


Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Podobné příspěvky

Vložit komentář