Azet finance

Finanční magazín a rádce

Pokladní systémy AWIS se hodí do gastra, obchodů i služeb - AZET finance finanční magazín
Home Rady a tipy Pokladní systémy AWIS se hodí do gastra, obchodů i služeb
pokladní systémy

Pokladní systémy AWIS se hodí do gastra, obchodů i služeb

od AZETfinance

Zavedení povinnosti EET pokladen jistě podnikatele nepotěšilo, nedá se ale nic dělat, zákony se musí respektovat. Když už tato nutnost existuje, je jistě v zájmu každého, aby si zvolil takový pokladní systém, který bude co nejvíce vyhovovat jeho požadavkům a bude vybaven potřebnými funkcemi, jež budou v co největším souladu s provozovaným typem podnikání.

Gastro pokladní systémy se hodí do malého stánku i velkých provozů

Pro restaurace a gastro provozy se jeví jako ideální kupříkladu pokladní systémy AWIS, jež ulehčují práci s účty, ale současně disponují i funkcemi, jako je mapa stolů, kompletní rozvozový systém, skladové hospodářství, evidence zaměstnanců či rozsáhlé statistiky, s jejichž pomocí je možné snadno najít oblasti, v nichž se může provoz dále zlepšovat. Tato EET pokladna splní svoji funkci v malém stánku s občerstvením i ve vyhlášené restauraci.

Majitelé obchodů a krámků ocení funkci kompletního skladového hospodářství

Poněkud jiné požadavky budou pochopitelně mít na EET pokladnu majitelé obchodů a krámků. Mezi vítané funkce pro ně jistě bude patřit snadná práce s účty, ale i případné propojení pokladny s kamennou prodejnou a v posledních letech intenzivně se rozvíjejícími eshopy. Společnost AWIS si snaží své zákazníky předcházet i kompletním skladovým hospodářstvím a benefitním systémem pro věrné klienty.

Komplexní systémy AWIS usnadňují fakturaci řemeslníkům i poskytovatelům služeb

Bez EET pokladny se nakonec neobejdou ani řemeslníci a poskytovatelé služeb. Ty na prvním místě jistě zajímá hlavně to, aby byla fakturace co nejsnazší a pokud možno přenosná. Komplexní systém AWIS přitom dokáže i evidovat zaměstnance nebo účtovat služby a produkty na jedné pokladně.

Bližším zájemcům o kvalitní pokladny se jistě vyplatí navštívit stránky, kde najdou celou řadu dalších potřebných informací.

Zdroj foto: kasa-pokladna.cz


Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Podobné příspěvky

Vložit komentář