Azet finance

Finanční magazín a rádce

Založte si firmu formou ready made a vyhněte se zbytečné byrokracii - AZET finance finanční magazín
Home Rady a tipy Založte si firmu formou ready made a vyhněte se zbytečné byrokracii
založení firmy

Založte si firmu formou ready made a vyhněte se zbytečné byrokracii

od AZETfinance

Dvě kouzelná slůvka – ready made, vám umožní založit si své vysněné “eseróčko” asi tou nejjednodušší cestou a bez nutnosti investice vlastního kapitálu. Ready made jsou společnosti, které jsou zakládány za účelem dalšího prodeje klientům, jako jste právě vy. Začínáte podnikat a nemáte finance na kapitál? Nemáte nervy na obíhání všech formalit, nebo jste prostě jen líní? I vy můžete snadno začít využívat výhod, které poskytuje společnost s ručením omezeným, mezi které nepochybně patří, jak už napovídá název, že za závazky neručíte do celé výše svého majetku.

Vaše nová firma na klíč

Na trhu u nás existuje mnoho společností, které se poskytováním této služby zabývají. Zakládají firmy pro další prodej, investují do nich svůj kapitál a pokud si u nich takovou “firmu na míru” pořídíte, poskytnou vám full servis na založení firmy v ČR, pochopitelně za určitou úplatu. K nákladům patří také poplatky za notáře, nebo soudní poplatek za zápis do obchodního rejstříku, ale to vše už bývá zpravidla zahrnuto v ceně balíčku. Vynaložené finanční prostředky jsou však naprosto minimální a stojí už za ten ušetřený čas. A to ani nezmiňujeme základní kapitál, který byste jinak museli sami vložit. Zkrátka jsou zde samé výhody:

  • ušetříte čas
  • ušetříte peníze
  • můžete začít podnikat prakticky ihned

Nechte si vše podrobně vysvětlit

Společnosti, které vám poskytnou službu založení firmy na klíč, mívají často na svém webu také aktuální seznam subjektů, které je možno takto zakoupit. Firmy mohou mít různou strukturu, výši vkladu aj., proto je nejlepší vybírat z těch, které vám nejvíce vyhovují. Na prodej firmy sro už vám potom stačí projevit zájem a sjednat si schůzku s prodejcem, kde si vyjasníte veškeré náležitosti. Zejména byste se měli zajímat o to, zda prodávaná firma nemá žádné dluhy a další závazky.

Každopádně byste za všech okolností měli být seznámeni s veškerými nutnými kroky vlastního odkupu, na první setkání tak poznáte, že jednáte s profesionály, kteří nezpůsobí zbytečný problém. Přestože by vám měl být poskytnut veškerý servis, také z vaší strany bude totiž vyžadována jistá součinnost, jelikož bude potřeba ověřovat podpisy na společenskou smlouvu a další drobnou administrativu.


Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Podobné příspěvky

Vložit komentář