Azet finance

Finanční magazín a rádce

S digitální bankou Revolut neprohloupíte! - AZET finance finanční magazín
Home Rady a tipy S digitální bankou Revolut neprohloupíte!
revolut

S digitální bankou Revolut neprohloupíte!

od AZETfinance

Britský finanční startup Revolut se koncem dubna konečně oficiálně objevil i u nás, což byla určitě příjemná informace pro ty, kteří z různých důvodů českým bankovním společnostem příliš nedůvěřují. Revolut je specifickým produktem, který pravděpodobně osloví spíše mladou generaci. Ovládá se totiž jen prostřednictvím mobilních aplikací pro Android a iOS Registrace nového účtu je zcela zdarma a je nutné ho následně dobít částkou alespoň 300 Kč.

Revolut vyniká měnovými konverzemi s nejlepšími kursy

Přemýšlíte o tom, proč byste si měli službu Revolut pořídit zrovna vy? K účtu sice získáte bezkontaktní platební kartu úplně zdarma, ale pokud jste zvyklí platit jen doma v korunách, Revolut pro vás nemusí být to pravé ořechové. Když ale platíte i v zahraničí nebo online v cizích měnách, jedná se o službu, kterou byste měli v každém případě vyzkoušet. Revolut se totiž může pochlubit tím, že si neúčtuje téměř žádné poplatky a současně se při převodech měn drží mezibankovních kurzů, což je pro zákazníka mimořádně výhodné! Pouze tehdy, když se uživatel snaží převést peníze mimo čas FX marketu, kupříkladu o víkendu, je mu účtován poplatek 0,5-2 % z transakce. Za překročení měsíční hranice 6000 eur je pak účtován poplatek 0,5 %. Kdo chce ušetřit, naplánuje si konverze na čas, kdy vychází zdarma, je ale určitě dobré o nich vědět.

Se službou Revolut se potíží bát nemusíte!

Do problémů se se službou Revolut jen tak nedostanete, protože se v podstatě jedná o předplacenou kartu. Do mínusu tedy jít nemůžete! Kredit se dobíjí převodem na cizí účet nebo kartou, pomoci mohou i přátelé.

Spojení služby Revolut a mobilu garantuje bezpečnost

Skutečnost, že je služba Revolut spárována s mobilem, přispívá k vysokému bezpečí. Prostřednictvím mobilního telefonu je totiž v případě potřeby možné kartu zablokovat, upravit PIN i limity. Zablokovat výběry z bankomatů i online platby. Majitel je navíc o každé uskutečněné platbě ihned informován pomocí notifikace.

Proč uvažovat o PREMIUM Revolut účtu?

Každý, kdo si službu Revolut zakládá, si může vybrat mezi účtem zdarma a placeným účtem PREMIUM, jenž vyjde na 175 Kč měsíčně. Proč byste měli přemýšlet o zřízení placené varianty? Především je možné vybrat její zásluhou měsíčně z bankomatu bezplatně až 400 eur, kdežto u účtu zdarma je to 200 eur, dále se platí 2 % za převod. Prémiový účet současně nemá žádné limity na převod měn měsíčně, je možné jím přímo obchodovat s kryptoměnami, má celodenní zákaznickou podporu a je na zákazníkovi, aby si vybral vzhled platební karty. Specifikem prémiového účtu je i originální „likvidační“ virtuální karta, u níž dojde po zaplacení online vždy ke změně čísla, takže ji není možné zneužít. Konečně s prémiovými účty bývají spojeny i výjimečné slevy a zahraniční zdravotní pojištění.

Revolut se nyní může chlubit tím, že získal během své krátké existence již více než dva miliony zákazníků, přičemž se rozhodně nejedná o číslo konečné. Neváhejte a zařaďte se mezi spokojené zákazníky, kteří jsou u revoluce v digitálním bankovnictví, také!


Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Podobné příspěvky

Vložit komentář