Azet finance

Finanční magazín a rádce

Splňte si Váš sen o tandemovém seskoku padákem - AZET finance finanční magazín
Home Rady a tipy Splňte si Váš sen o tandemovém seskoku padákem
seskok padákem

Splňte si Váš sen o tandemovém seskoku padákem

od AZETfinance

Začínáte se ve volném čase nudit a rádi byste vyzkoušeli něco méně tradičního? Tandemový seskok padákem Vám dá zapomenout na dlouhé chvíle.

Kde skočit padákem?

Tandemový seskok padákem nabízí jedinečnou příležitost ke vznesení se do oblak a vychutnání si dech beroucího okamžiku v nebeských výšinách. Jen stěží byste hledali úžasnější adrenalinové dobrodružství. Míst, kde můžete tandemový seskok uskutečnit je v České republice hned několik, proto samotný výběr záleží pouze na Vás. Aktuální nabídku tandemových seskoků objevíte zde www.firmanazazitky.cz/tandemove-seskoky/. Tandemový seskok padákem nadchne každého, kdo se touží oprostit od každodenních starostí a užít si danou chvíli teď a tady. Vždy jste obdivovali lidi, kteří našli v sobě dostatek odvahy a vyzkoušeli na vlastní kůži tandemový seskok? Díky Firmě na zážitky již o tomto zážitku nemusíte pouze snít, nýbrž tento bláznivý nápad sami zrealizovat. Před samotným zážitkem dostanete od zkušených lektorů krátkou instruktáž a pak už vše bude záležet pouze na Vás. V oblacích prožijete to, co zkušený parašutista každý den. Nenechejte se rušit a staňte se alespoň na chvíli volní jako ptáci.

Větrný tunel láká k nevšedním adrenalinovým zážitkům

Nechce se Vám čekat, až se venkovní teploty budou pohybovat kolem příjemných dvaceti stupňů? Navštivte první Huriccane Factory arénu v České republice a dopřejte si bezpečné létání ve vzduchu. Tady na rozdíl od tandemového seskoku nebudete potřebovat padák na zádech a nebudete se muset strachovat, zda dopadnete bezpečně na zemskou pevninu. Ve větrném tunelu proudí vzduch o rychlosti až 270 km/h a simuluje tak sílu skutečného hurikánu. Tento zážitek je vhodný pro všechny fyzicky zdatné osoby starší pět let.


Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Podobné příspěvky

Vložit komentář