Azet finance

Finanční magazín a rádce

Došly peníze? - AZET finance finanční magazín
Home Hypotéky Došly peníze?
půjčka

Došly peníze?

od AZETfinance

Mělo by být pravidlem, že člověk vyžije z příjmů, které má, a pokud už tomu tak někdy není, měl by tento vyrovnat svůj momentální deficit využitím úspor, jež si nastřádal dříve. Mělo by tomu tak být, jenže jak se můžeme přesvědčovat dnes a denně, není to rozhodně pravidlem. Co chvíli narazíme v našich řadách na někoho, komu se peněz nedostává a tento tak nemá na zaplacení někdy banalit a někdy třeba ani toho nejpodstatnějšího, bez čeho se nelze obejít.

Jenže platit se musí. Ne každý je ochoten člověku poskytnout to, co je třeba, s tím, že dostane peníze až někdy později, až zkrátka budou. A aby bylo čím vyrovnat účty, musí se zkrátka někdy vsadit i na půjčku.

Jenže jak si vybrat tu správnou půjčku? Na tuto otázku existují v podstatě jen dvě odpovědi.

Ten, kdo je na tom po ekonomické stránce docela dobře a potřebuje jen nízkou a snadno zvládnutelnou půjčku, by si měl jednoduše prostudovat podmínky toho, co se nabízí, a vybrat si to, co je pro něho všestranně nejvýhodnější.

A ten, kdo je na tom vážně zle a žádnou bonitou se pochlubit nemůže, by měl vsadit automaticky na některou z půjček od nebankovních společností, dejme tomu na něco typu americká nebankovní hypotéka. A to zkrátka a dobře proto, že ten, kdo nemůže nabídnout dostatečné kvality, u bank stejně neuspěje, stejně ho tam odmítnou, a proto je vsazení rovnou na nebankovní společnost rozumným rozhodnutím.

U zmíněné hypotéky stačí mít jenom nemovitost, která by se dala za půjčené peníze do zástavy, plus je třeba prokázat alespoň elementární schopnost splácet. I tak málo stačí na to, aby se našlo oboustranně výhodné řešení a aby tu žadateli půjčili.

A nejen to je předností zmíněné hypotéky. Ocenit lze třeba i to, že se tu žádá jednoduše přes internet, že se neplatí žádné poplatky předem, že se vše schválí a vyřídí rychle a ve smlouvě nejsou skryté žádné nástrahy. A když k tomu přidáme třeba i to, že lze splácet klidně i po hodně dlouhou dobu po malých částkách, vychází z toho, že je taková nabídka pro leckoho více než zajímavá.


Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Podobné příspěvky

Vložit komentář