Azet finance

Finanční magazín a rádce

Hotovostní půjčka Provident 10+1 skvělá volba - Azetfinance
Home Půjčky Hotovostní půjčka Provident 10+1 skvělá volba
peníze

Hotovostní půjčka Provident 10+1 skvělá volba

od AZETfinance

Půjčky dnes nabízí kdekdo, málokterá společnost je ale tak známá jako Provident. Přišli mezi prvními a jejich půjčky se díky pevně stanoveným pravidlům a serióznímu přístupu stále drží na špici. Jako všechno mají své výhody i nevýhody, ale vzhledem k počtu klientů, kteří se na společnost pravidelně a často opakovaně obracejí, lze soudit, že zde budou mít výhody navrch. Je tomu skutečně tak?

Provident půjčuje na cokoliv

Jaké jsou základní parametry hotovostní půjčky Provident? Půjčka je v prvé řadě bezúčelová, což znamená, že Provident se svých klientů neptá, k čemu peníze potřebují. Ať už je váš důvod veskrze rozumný či naopak vrchol bláznovství – váš dluh, vaše věc. Peníze vám přitom společnost poskytne na účet nebo v hotovosti zcela dle vašeho přání, a to ve výši 4 – 80 tisíc korun. To vše nejen bez ručitele, ale vůbec bez jakýchkoliv způsobů ručení, pouze na základě výše vašich příjmů a vždy nejpozději do 48 hodin.

Není všechno zlato, co se třpytí

Přestože se společnost Provident drží na finančních trzích již přes 100 let a pravidelně se umisťuje na předních místech v nejrůznějších anketách o výhodnosti produktů, má její půjčka svá úskalí. Prvním z nich je fakt, že vás vyjde docela draho. Půjčka 10+1 je však zcela jiná. Dalším pak skutečnost, že se půjčka nepřizpůsobila českým finančním podmínkám a její splátkový kalendář je vždy týdenní, což může zákazníkům, kteří v domácích podmínkách mívají příjem jednou měsíčně, působit problémy.

Každé proti má své pro

Ptáte se, kde jsou tedy ty slibované výhody, které jinde nenajdete? Přehledná smlouva, která se vejde na jedinou stránku, žádné skryté poplatky, možnost získat peníze kdykoliv a kdekoliv. Žádné smluvní pokuty ani penále z prodlení, vstřícnost poskytovatele, která zde na rozdíl od jiných společností nekončí pravidelnými návštěvami obchodního zástupce, ale má reálnou podobu možné dohody v případě jakékoliv nečekané životní situace.

Zažádejte si o půjčku online.


Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Podobné příspěvky

Vložit komentář