Azet finance

Finanční magazín a rádce

Marketing, proč se do něj vyplatí investovat -Azet finance
Home Rady a tipy Marketing, proč se do něj vyplatí investovat
marketing

Marketing, proč se do něj vyplatí investovat

od AZETfinance

Jak vyzrát nad svou konkurencí a nadchnout zákazníka pro váš produkt nebo službu? Marketing. Dnešní svět je přehlcen informacemi. Počet produktů, služeb a firem se neustále zvyšuje. Zákazníka si musíte získat, musí být z vašeho brandu nadšený, zamilovat si ho. Vrhněte se do publikování kvalitních PR článků, tvorby PPC kampaně a budování linkbuildingu (získávání zpětných odkazů).

Jak vám pomůže PR článek?

Při pravidelném publikování PR článků si budujete se svým zákazníkem úžasný vztah. Informujete ho o své firmě, produktu, novinkách a vyprávíte svůj příběh.

Opravdu kvalitní PR článek donutí svého čtenáře k akci – zakoupí produkt nebo službu. Článek se stane opravdu účinným pokud ho umístíte na velmi navštěvované a podobně zaměřené weby či do online magazínů. Při vydání PR článku získáte také kvalitní zpětný odkaz k vašemu webu.

Linkbuilding jako nástroj k propagaci

Díky kvalitně promyšlenému a naplánovanému linkbuildingu se zvýší hodnota webu u vyhledávačů a zároveň i pozice ve výsledcích vyhledávání. Linkbuilding vám tak pomůže k dlouhodobému zvyšování povědomí o vašem brandu a zajistí vám větší návštěvnost na vaše stránky z organického vyhledávání.

Při umísťování zpětného odkazu se zaměřte na kvalitu webu, ze kterého zpětný odkaz vede. Stejně tak se zaměřte i na jeho obsah.

PPC kampaně a jak na ně

Než se váš web začne zobrazovat v přirozeném vyhledávání na lepších pozicích bude to chvíli trvat. Jenomže vy chcete, aby lidé z vyhledávačů na web chodili už dnes.

K tomu slouží tzv. PPC systémy a placená reklama ve vyhledávačích. Google má svůj systém Adwords a Seznam má Sklik.

Výhodou PPC reklamy je fakt, že neplatíte za zobrazení reklamy, ale až za prokliknutí. Ceny se pohybují od padesáti haléřů po desetikoruny. Záleží na konkurenci v oboru, ve kterém působíte.


Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Podobné příspěvky

Vložit komentář