Azet finance

Finanční magazín a rádce

7 způsobů, jak si přivydělat na vysoké škole - AZET finance finanční magazín
Home Rady a tipy 7 způsobů, jak si přivydělat na vysoké škole
otaznik

7 způsobů, jak si přivydělat na vysoké škole

od AZETfinance

Při studiu vysoké školy byste se sice měli věnovat především učení, ale peníze nerostou na stromech a studium samotné je nevydělá. Jaké příležitosti k přivýdělku jako student máte?

1.  Umíte něco skvěle?

Přivýdělkem který se přímo nabízí, je doučování toho, co umíte perfektně. Když využijete svoje silné stránky, sami se procvičíte a ještě pomůžete někomu slabšímu. Můžete zkusit různé inzeráty, školní skupiny na sociálních sítích, nebo přímo stránku školy.

2.  Rádi komunikujete s lidmi?

Pokud máte rádi komunikaci, možná právě pro vás bude ideální brigáda v baru, nebo kavárně. Velkou výhodou je také značná flexibilita a směny, které se při studiu hodí. Navíc pokud budete svou práci dělat dobře, hosté ji ocení dobrými dýžky.

3.  Máte rádi zvířata?

Co třeba hlídání psů, nebo jiných zvířat? Sice v tomto případě nabídka často převyšuje poptávku, ale nic nedáte za to, když si projedete inzeráty a ve skupinách pejskařů nabídnete své služby.

Tip: Pokud nestíháte, můžete využít služby vypracování bakalářské práce, stejně jako vypracování diplomové práce na zakázku. Získáte tak kvalitní podklady, stejně jako stovky dalších studentů. Samozřejmě zcela anonymně a od těch nejlepších autorů.

4.  Jste kreativní?

Pokud se řadíte mezi kreativce, můžete zkusit vyrábět vlastní výrobky a ty prodávat. Naleznete k tomu určených hned několik portálů, pokud budete dobří, můžete na tom postavit i svůj budoucí byznys.

5.  Máte podnikatelského ducha?

Máte skvělý nápad, našli jste díru na trhu, nebo jste přesvědčení že umíte něco, co nikdo jiný? Studium je perfektní čas na rozjezd podnikání, když to nevyjde, nestojí na něm vaše existence.

6.  Umíte to s dětmi?

Zvláště ve větších městech bývá často problém sehnat pro děti po škole nějaké hlídání, pokud třeba kroužek nebo družina končí dříve, než se rodiče vracejí z práce. Zde nastává vaše příležitost pro pěkný přivýdělek. A také pro dostatek času pro vypracování vysokoškolské práce.

7.  Co darování krevní plazmy?

Darováním krevní plazmy nejen uděláte dobrý skutek, ale také je slušně finančně hodnocené.


Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Podobné příspěvky

Vložit komentář