Azet finance

Finanční magazín a rádce

Jak vybrat kvalitní termolis pro vaše potřeby? - AZET finance finanční magazín
Home Rady a tipy Jak vybrat kvalitní termolis pro vaše potřeby?
termolis

Jak vybrat kvalitní termolis pro vaše potřeby?

od AZETfinance

Moderní technologie jsou dnes dostupné pro daleko širší spektrum zákazníků než kdy dřív. Díky nim můžete i vy využívat možnosti profesionálů pro vaše osobní potřeby. Zajímavým zařízením, které si dnes můžete koupit i vy, je termolis. Ten využívá technologii sublimace, která nabízí velmi jednoduchou metodu, jak přenést grafický vzor na oblečení, tašku nebo klidně i jakýkoliv 3D předmět. Jak pořídit 3D termolis, který bude tisknout kvalitně a co je třeba uvážit dříve než nějaký koupíte?

K čemu jej budete užívat?

Předtím, než se pustíte do výběru, zvažte, k jakému účelu jej bude používat. Díky tomu si snadněji vyberete vhodnou velikost pracovní plochy. Některé lisy jsou určeny pro velké a rovné plochy, jiné se zase více budou hodit pro potiskování menších předmětů nepravidelných tvarů, což mohou být třeba hrnečky, ale také malé propisky.

Určitě se příliš nezaměřujte na cenu jako hlavní faktor výběru. U těchto typů technologií je vždy zásadní dbát na kvalitu provedení a na spolehlivost. A to častěji nabídnout osvědčení výrobci, kteří své zboží nenabízí za podezřele nízké ceny. Určitě je vhodné zohlednit také intenzitu používání tohoto zařízení. Jestliže chcete tisknout spíše jen nárazově, pak je samozřejmě možné uvažovat o levnějším zařízení.

Druhy lisů

Jednotlivé typy lisů se mohou značně lišit rozměry pracovních stolů, hmotností, designem, ale také různými funkcemi nebo technickým řešením. Můžete si pořídit lisy s ručním ovládáním, ale také ty elektrické a automatické, které mají spoustu pokročilých funkcí a dovedou ledacos.

Co k tomu?

Abyste mohli snadno vyrábět šablony pro váš lis, je vhodné si koupit řezací plotr. Toto zařízení pracuje s velmi ostrými noži, kterými dokáže vyřezávat z papíru nebo i jiných materiálů dle navrhnutého designu. Při práci s termolisem je to žádaný pomocník, který sice taky není zrovna levný, ale pokud už do těchto zařízení investujete, je plotr rozhodně jedním z nejlepších pomocníků.

 


Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Podobné příspěvky

Vložit komentář