Azet finance

Finanční magazín a rádce

Zdravotní pojištění cizinců Welcome pomůže při úrazu i onemocnění
Home Pojištění Zdravotní pojištění cizinců Welcome pomůže při úrazu i onemocnění
pojištění cizinců

Zdravotní pojištění cizinců Welcome pomůže při úrazu i onemocnění

od AZETfinance

Bez zdravotního pojištění není ošetření u lékaře nebo v nemocnici v tuzemsku zadarmo. Je to sice zřejmé, ale tato problematika se často podceňuje. V nejohroženější skupině jsou zejména cizinci, agenturní pracovníci, kteří se mohou domnívat, že o ně bude postaráno firmou, pro kterou pracují. Není tomu tak, zatímco čeští občané využívají veřejného zdravotního systému, příchozí ze zahraničí se musí pojistit u komerční pojišťovny. SV pojišťovna na cizince setrvávající u nás v rámci devadesátidenního víza myslí a nabízí jim produkty šité na míru, k tomu pojistí i jejich rodinné příslušníky.  

Zdravotní pojištění cizinců

Při dočasném pobytu v rozmezí do devadesáti dnů nejsou cizinci pojištěni. Jedná se povětšinou o agenturní pracovníky, kteří pracují na dohodu o provedení práce. O své pojištění se musí postarat sami, a to samé pravidlo platí i pro jejich rodinné příslušníky včetně dětí. V případě nehody, úrazu nebo nenadálého onemocnění by si totiž museli uhradit léčbu ze svého. Platby zdravotních výkonů jsou však vysoké, vhodnější je proto uzavřít komerční pojištění, nabízí se hned několik různých produktů.  

Základní produkt Welcome

SV pojišťovna má ve svém portfoliu zdravotního pojištění cizinců Welcome základní a plusovou variantu poskytující nutnou a neodkladnou péči. Přesně toto pojištění je vhodné pro cizince pracující u nás, kterým se může stát autonehoda, úraz v práci, kolaps nebo je postihnout například infarkt či mrtvice.  

pojištění cizinců

Pojištění se vztahuje na nutnou a neodkladnou péči, ale nelze z této pojistky hradit léčbu diagnóz, které stanovili lékaři ještě před podpisem smlouvy (neurologické poruchy, kardiovaskulární a onkologická onemocnění, psychické problémy, HIV). Pojistná částka je stanovena na 60 000 EUR, ve verzi „Plus“ pak 80 000 EUR.  

Jistota pro každého

U SV pojišťovny se mohou rovnou pojistit i další členové rodiny včetně nepracujících dětí. Pro kojence, batolata a předškolní děti je určený produkt „Baby“, pro starší školáky a studenty pak „Kids+“. V rámci nabídky se nezapomíná ani na ženy včetně těhotných, pro které je určený produkt „Prenatal“, případně „Komplex“, který mohou volit všichni bez rozdílu. Toto pojištění pak kryje většinu zdravotních úkonů včetně stomatologického ošetření do výše 6 000 korun.  


Nechceš zde reklamu napořád jen za 80 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Podobné příspěvky

Vložit komentář