Azet finance

Finanční magazín a rádce

Jak ušetřit na zimní dovolené na Slovensku a přitom si ji užít naplno? - AZET finance finanční magazín
Home Rady a tipy Jak ušetřit na zimní dovolené na Slovensku a přitom si ji užít naplno?

Jak ušetřit na zimní dovolené na Slovensku a přitom si ji užít naplno?

od AZETfinance

Zimní dovolená na Slovensku může být nejen krásná, ale i cenově dostupná. S několika tipy můžete maximalizovat své zážitky a zároveň ušetřit peníze. Každá dovolená nemusí být extrémně drahá. Ale musíte vědět, na čem lze ušetřit nejvíce. Nemusíte přitom svou rodinu připravit o zážitky. 

Vyberte správné ubytování 

Mnoho destinací na Slovensku nabízí cenově dostupné ubytování ve formě horských chalup, penzionů a apartmánů. S předstihem plánování můžete využít různé slevy a nabídky. Navštivte hotel Jasná. Při správné rezervaci ušetříte peníze. Navíc budete jen kousek od sjezdovky. Bydlení u skiareálů vám hodně ušetří peníze za dopravu. Vybírejte také na: 

  • Airbnb, 
  • Slevomat, 
  • další slevové portály a nabídky levnějšího bydlení. 

Využijte balíčkové nabídky 

Lyžařská střediska často nabízejí balíčkové nabídky, které zahrnují ubytování, skipasy a další služby. Tyto balíčky mohou být cenově výhodné a zároveň usnadní plánování vaší dovolené. Až objevíte apartmány Liptov, nebudete chtít nikam jinam. Užijete si tu nádherné ubytování, pohodlí, skvělé jídlo a budete mít nejlepší místa Nízkých Tater jen kousek od hotelu. 

Slevy na skipasy 

Předem zakoupit skipasy online nebo využít skupinové slevy může výrazně snížit náklady na lyžařské zážitky. Některá střediska také nabízejí levnější varianty skipasů pro specifické časy, jako jsou odpolední slevy nebo skipasy na krátkodobý pobyt. 

Vlastní stravování a termoska s teplým nápojem 

Restaurace v lyžařských střediscích mohou být dražší. Vybavte se termoskou s teplým nápojem a balte si svačinu. Vlastní stravování může výrazně snížit náklady na potraviny během dovolené. V některých případech ale bude lepší polopenze. Jen si to musíte spočítat. 

Využijte možnosti mimo lyžování 

Slovensko nabízí nejen lyžování, ale i další zimní aktivity. Vyzkoušejte sáňkování, procházky na sněžnicích, nebo návštěvu termálních lázní. Tyto aktivity mohou být cenově dostupné a přidají dovolené nový rozměr. 

 

Zdroj obrázku: Jaroslav Moravcik / stock.adobe.com 


Nechceš zde reklamu napořád jen za 80 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Podobné příspěvky

Vložit komentář