Azet finance

Finanční magazín a rádce

Ready made firma na klíč i s registrací k DPH - AZET finance finanční magazín
Home Rady a tipy Ready made firma na klíč i s registrací k DPH
ready made firma

Ready made firma na klíč i s registrací k DPH

od AZETfinance

Potřebujete firmu, která je registrovaná jako plátce DPH? Potřebujete ji ihned a včera bylo pozdě? Nejrychlejší formou je využít nabídek ready made společností. Jak možná víte, jedná se o takový subjekt, který byl založen za účelem prodeje. Výhodou pro vás je zejména to, že taková firma již má vyřízenu většinu náležitostí, v tomto případě tedy i registraci k dani z přidané hodnoty. Pro vás je při odkupu takové společnosti podstatné zejména zda:

  • má splacený základní kapitál
  • není zatížena závazky ani pohledávkami

Významné urychlení administrativního procesu

Právě díky tomu, že firma již právně existuje, celý proces je mnohem rychlejší, protože ten nyní už spočívá zejména ve vstupu vás, coby společníků, do dané firmy. S tím souvisí další administrativní úkony, jako je zapsání všech prováděných změn do obchodního rejstříku (vč. třeba nového názvu) apod., ale tyto úkony už nejsou natolik časově náročné. S profesionální pomocí vyřídíme založení organizační složky v ČR nesrovnatelně rychleji. A co je hlavně důležité, můžete začít podnikat prakticky do několika málo dnů. Založení firmy způsobem ready made vám tak nabídne opravdu významnou časovou úsporu.

Vyřízení registrace k DPH od samého počátku vlastními silami, se vám může neplánovaně protáhnout, ať už z důvodu liknavosti úřadů nebo třeba formálních chyb v dokumentech. Využít jedinečný prodej plátců DPH tak může být pro vás značně výhodné, protože necháte veškerou agendu na profesionálech, kteří se touto činností léta zabývají. Jednoduše jsou zběhlí v oboru, znají možná úskalí a cesty, jak se vyhnout zbytečným komplikacím.

Bez vás se to neobejde

Přestože se svěříte do rukou profesionálů, ani v tomto případě se to neobejde zcela bez vás. Půjde zejména o podpisy a další drobné formality. Naštěstí všichni společníci (je-li vás více) nemusí být všude přítomni, vše lze vyřešit pomocí poštovní korespondence nebo v nezbytných případech s plnou mocí.


Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Podobné příspěvky

Vložit komentář