Azet finance

Finanční magazín a rádce

Levné sídlo i reprezentativní prostory můžete mít za neodolatelné ceny - AZET finance finanční magazín
Home Rady a tipy Levné sídlo i reprezentativní prostory můžete mít za neodolatelné ceny
sídlo firmy

Levné sídlo i reprezentativní prostory můžete mít za neodolatelné ceny

od AZETfinance

Chystáte se založit vlastní firmu? Ve většině případů asi půjde o klasické “eseróčko”, které dnes nejsnadněji pořídíte jako ready made společnost, tzv. na klíč. V každém případě však budete mimo mnoha jiných náležitostí potřebovat adresu sídla nové firmy. Vaše nová společnost totiž musí mít nějakou adresu. V mnoha případech však adresa není z praktického hlediska potřeba, zejména v době rozvoje internetového podnikání a v době elektronické korespondence. Existuje tedy nějaké elegantní řešení?

Virtuální adresa

Určitě to řešení existuje a jednou z možností je sjednat si tzv. virtuální adresu. Ona ve skutečnosti příliš pomyslná není, je to existující reálná adresa, jejímž hlavním účelem je ale pouze to, abychom vyhověli současné legislativě. Někdy hovoříme také o tzv. zřízení sídla firmy v bytě a tato možnost bývá hojně nabízena rovněž jako součást prodeje ready made společností. Hojně je využívána ať už čistě internetovými firmami nebo začínajícími podnikateli, kteří zatím nemají prostředky na vlastní prostory.

Virtuální kancelář

V poslední době další velice populární variantou je pronájem tzv. virtuální kanceláře. Ta je opět docela skutečná, ale přímo ji nevlastníte, ani byste ji možná v takovém případě nebyli nikdy schopni financovat. Jedná se totiž zpravidla o reprezentativní prostory v centrech měst, které si za určitý poplatek můžete v případě potřeby pronajmout, a kde můžete vést obchodní jednání s důležitými klienty. Z nabídek na webu si můžete vybrat virtuální sídlo firmy přesně podle vašich představ nebo finančních možností. Právě z pohledu financí se jedná o velice zajímavou možnost, jak se i malá nebo začínající firma může dostat k benefitům jako jsou:

  • reprezentativní prostory
  • prestižní adresa

Spolu se službami virtuálních kanceláří bývají obvykle nabízeny také další služby. Běžně mezi ně patří třeba příjem, odesílání a případně také přeposílání pošty na jinou adresu, nebo možnost využívat technického zázemí budovy, kde máte prostory pronajaty.


Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Podobné příspěvky

Vložit komentář