Azet finance

Finanční magazín a rádce

Obchodní jednání či konference - pražský hotel je ideální místo! - AZET finance finanční magazín
Home Rady a tipy Obchodní jednání či konference – pražský hotel je ideální místo!
hotel

Obchodní jednání či konference – pražský hotel je ideální místo!

od AZETfinance

Největší české město skýtá mnoho možností, ať už chcete udělat radost nadřízenému nebo má vaše firma před klíčovým setkáním se zahraničními partnery, na které by bylo žádoucí udělat odpovídající dojem.  Potíž nepředstavují ani netradiční požadavky, samozřejmostí je tlumočení, příprava prostor přesně na míru konkrétní akci – oslavě, módní přehlídce, důležitému jednání nebo třeba školení zaměstnanců vaší firmy. Parkování je zajištěno, stejně jako připravené občerstvení. Výsledný dojem tedy bude na jedničku s hvězdičkou…

Na své si přijdou až čtyři stovky hostů

Čekáte velkou společnost? Dokonce opravdu velkou? Nevadí, protože konferenční prostory v hotelu Belvedere nabídnou tři rozlehlé místnosti, kam se vejde najednou klidně až 400 lidí. Může jít o ples vaší školy, tiskovku nebo akci pro uzavřenou společnost. Salonek nebo společenský sál? Záleží na konkrétní představě, stačí pak už jen snadná rezervace prostřednictvím krátkého online formuláře.

Ubytování hostů v hotelu, možnost zajít na thajskou masáž nebo posezení v útulné restauraci, to vše po jednání přijde vhod. K dispozici je také bankomat nebo směnárna, posilovna je jen pár kroků od hotelu, v přízemí pak najdete kosmetický salon. Poloha hotelu je příznivá nejen pro dopravu vlastním vozem, ale blízko je i vlakové nádraží a nabízí se i možnost využití zastávek pražské MHD.

Konference, na kterou se jen tak nezapomene

Nechcete, aby vaše firma zapadla do průměru? Pak musíte přicházet s novinkami a oslovovat zahraniční partnery. Pronájem sálu pro konferenci, kde zmíníte své budoucí priority a možná i dohodnete zajímavou budoucí spolupráci, je teď snadno k mání. K dispozici bude i perfektní technika, od ozvučení po dataprojektory, díky nimž vaše vize ještě více vynikne. Hosty pak můžete pozvat třeba na zajímavá místa v této části Prahy.


Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Podobné příspěvky

Vložit komentář