Azet finance

Finanční magazín a rádce

Ještě nepoužíváte CRM? 4 hlavní důvody, proč okamžitě začít - AZET finance finanční magazín
Home Rady a tipy Ještě nepoužíváte CRM? 4 hlavní důvody, proč okamžitě začít
crm

Ještě nepoužíváte CRM? 4 hlavní důvody, proč okamžitě začít

od AZETfinance

Naprostá většina větších společností bez něj neudělá ani krok, menší firmy a jednotlivci se však implementaci CRM systému brání zuby nehty. Myslí si, že si ho nemohou dovolit. Případně netuší, jakým způsobem může posunout jejich podnikání o kus dál. Je to i váš případ? Pohodlně se usaďte a přečtěte si, proč byste neměli s pořízením nedůležitějšího prvku customer relationship managementu váhat ani minutu.

1) Bezpečné úložiště všech důležitých dat

Kontaktní údaje klientů, e-mailová komunikace, dokumenty, rozpracované projekty – to vše můžete mít na jediném místě, které vám zajistí nepřetržitý přístup bez ohledu na místo, kde se právě nacházíte. Už žádné mrhání časem při hledání klíčových informací, díky CRM systému je budete mít vždy po ruce a v bezpečí.

2) Efektivní zacílení obchodních aktivit

CRM systém vám pomůže rozklíčovat skutečné potřeby zákazníků. Z pečlivě nastřádaných dat se dozvíte, co ta či ona skupina klientů potřebuje a jednoduše díky tomu postavíte přesně cílenou kampaň. A naopak se vyhnete časté chybě, jež by vás mohla o přízeň nakupujících připravit – specifické produkty a služby představíte jen těm, kteří by o ně mohli mít skutečný zájem. Ostatní nebudete okrádat o čas.

3) Plánování a time-management na úrovni

CRM využijete nejen při realizaci reklamních kampaní, ale také jako software pro řízení projektů. Nastavíte si pevné termíny, rozpočty, role a další nezbytné atributy – systém vám umožní optimalizovat každodenní rozvrh a vždy neodbytně připomene, že si máte pošit s dokončením určitého úkolu.

4) Reporting snadno a rychle

Tvorba reportů je zásadní pro vyhodnocení výkonnosti a plánování aktivit pro další období. CRM systém generuje hlášení automaticky. Například v eWay-CRM – oblíbeném Outlook CRM – si stačí vybrat ze seznamu kategorií a zvolit rozsah dat. Výsledkem je přehledná sumarizace právě těch informací, které vás zrovna zajímají.


Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Podobné příspěvky

Vložit komentář