Azet finance

Finanční magazín a rádce

Díky levnému tisku v kanceláři ušetříte nemálo na provozních nákladech. Jak na to?
Home Rady a tipy Díky levnému tisku v kanceláři ušetříte nemálo na provozních nákladech. Jak na to?
tisk

Díky levnému tisku v kanceláři ušetříte nemálo na provozních nákladech. Jak na to?

od AZETfinance

Tisknete často? Pokud provozujete kancelář, tak se pravděpodobně nevyhnete také tisku, který je stále v mnoha případech potřebný. A pokud tisknete hodně, tak jistě víte, že takový tisk se může poměrně hodně prodražit. To platí zejména o spotřebním materiálu, který není úplně nejlevnější. Zatímco s papíry vám mnoho neporadíme, musíte se zkrátka naučit kupovat ekonomická balení, tak hodně se dá ušetřit pokud se jedná o náplně do tiskáren. Ty také představují typicky největší položku při tisku.

Jak na levnější náplně?

Koupit si levnější náplň do tiskárny přitom dnes není vůbec nic složitého. Nemusíte se totiž spoléhat na náplně, které nabízí výrobce vaší tiskárny jako originální náplně k vašemu modelu tiskárny. Můžete si vybírat z celé řady alternativních náplní. Specializovaní prodejci jako TonerDepot.cz nabízí kvalitní a ověřené náplně, které mají srovnatelnou kvalitu tisku jako originál. Můžete se spolehnout na úplnou kompatibilitu alternativní náplně s vaším modelem tiskárny. Je potřeba si pouze vybrat správnou náplň, kdy u každé náplně jednoduše zjistíte, s jakými modely tiskáren je kompatibilní. Alternativní náplně:

  • Zakoupíte černobílé i barevné
  • Lze pořídit i za pětinu ceny originálu

Náplň pro každou tiskárnu

Je jedno, zda nakupujete náplně do inkoustové či laserové tiskárny, v obou případech můžete ušetřit. Ceny často představují až pětinu ceny originálních náplní, takže se to opravdu vyplatí. Pokud například hledáte cartridge Lexmark, postupujte analogicky, jak jsme si popsali již výše. Zjistěte si přesný model vaší tiskárny a následně si vyberte vhodnou náplň. Často je na výběr i více výrobců, takže můžete zvolit takovou cenovou relaci, která vám nejvíce vyhovuje. Jako zajímavost stojí za zmínku, že zkušenosti z praxe mnohdy hovoří, že s alternativní náplní lze často vytisknout i více stran, než s originálem.


Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Podobné příspěvky

Vložit komentář